Prijzen en reportage mogelijkheden

fotosessie

Fotosessie basic  |  €95,-    ( van 1 t/m 5 personen )

Reportage van ongeveer een 1 uur. Je foto's in een online foto-album (voor nabestellen) en 10 vakprints van 10x10cm en/of 9x13cm in een mini-album om mee te nemen. Bij deze reportage kunt je kiezen of je de foto's in zwart/wit, sepia of kleur wilt.

ster

Fotosessie plus  |  €140,-   ( van 1 t/m 5 personen )

Reportage van ongeveer 1,5 uur. Je foto's in een online foto-album (voor nabestellen) en 20 vakprints van 10x10cm en/of 9x13cm in een mini album om mee te nemen. Bij deze reportage kun je kiezen of je de foto's in kleur en sepia of kleur en zwart/wit wilt.

fotosessie

Fotosessie basic  |  €130,-   ( vanaf 6 personen )

Familie/Groeps-Reportage, van ongeveer 1 uur. Je foto's in een online foto-album (voor nabestellen) en 10 vakprints van 10x10cm en/of 9x13cm in een mini album om mee te nemen. Bij deze reportage kun je kiezen of je de foto's in kleur en sepia of kleur en zwart/wit wilt.

ster

Fotosessie plus  |  €155-   ( vanaf 6 personen )

Familie/Groeps-Reportage, van ruim 1,5 uur. Je foto's in een online foto-album ( voor nabestellen) en 20 vakprints van 10x10cm en/of 9x13cm in een mini album om mee te nemen. Bij deze reportage kun je kiezen of je de foto's in kleur en sepia of kleur en zwart/wit wilt.

baby

Combi Shoot. Zwanger-Baby reportage  |  €145,-  

U komt 2x naar de studio 1x voor de zwangerschap vast te leggen en 1x met uw baby'tje. U krijgt een mini album met daarin 20 foto's. U kunt zelf het aantal zwanger-baby foto's kiezen. Bijv. 5 (of 10) foto's van de zwangerschap en 15 (of 10) fotos van het kindje met ouders, als het totaal aantal foto's maar 20 is.

vriendinnen

Vriendinnen-Shoot / Feestje  |  €25,- p.p.   ( minimaal 6 personen max 10 personen )

Vriendinnen-shoot feestje. We zijn ongeveer 2 uur bezig. Er worden zowel afzonderlijke foto's als groepsfoto's gemaakt. De foto's komen in een online album zodat iedereen ze ook thuis kan bekijken ! De jarige krijgt of de 20 vakprints in een mini album of anders zoals afgesproken. Natuurlijk krijgen jullie ook wat te drinken na of tijdens al dat harde werken!

hart

Huwelijksreportage 1  |  vanaf € 1095,-  

Jullie trouwdag vastgelegd met prachtige foto's in een mooi luxe album van 30-30cm, eventueel aan te vullen met twee kleinere exemplaren of een mini-copie voor jullie ouders.

hart

Huwelijksreportage 2  |  vanaf € 1195,-  

Jullie trouwdag vastgelegd met prachtige foto's in een luxe album van 35x35, eventueel aan te vullen met twee kleinere exemplaren of mini-copietjes voor jullie ouders.

bedrijf

Bedrijfsfotografie  |    

Offerte wordt op maat gemaakt op aanvraag.